Sezona 3 - Novi početak garažeŠto to znači novi početak garaže? Nakon poduže pauze od igranja, što zbog covida, što zbog obveza i drugih životnih stvari garaža je ponovno krenula. Ovog puta smo odlučili biti namjerno malo sporiji kako bismo sami sebi dali mogućnost postati bolji.

Dosta je novosti došlo sa sezonom 3. 
Tu su neki novi članovi casta. Došao je i novi logo, a obnovili smo i opremu za snimanje (i konstatno pokušavamo raditi na unaprijeđenju iste). 

Odlučili smo se i za novi koncept. 
Ideja je da igrači i dalje igraju svoje stare likove (ovi koji su ostali od starog casta, dakle Maja i Ana, odnosno i dalje imamo Aiharakoru - Aasimar barbara kao i Iris - Aasimar warlocka). Novi članovi naravno igraju nove likove. 

 

No, pokušat ćemo kampanju podijeliti u samostojeće kraće avanture (4 - 7 epizoda, ali ono, nema obećanja, može se desiti i neka duža od recimo 10 ili 12 xD). Dakle, možete pratiti sve i imat će smisla, ali ako želite samo neku avanturu pogledati bez da krenete od samih naših početaka, možete i to. Naravno, tu i tamo će se sigurno igrači kao i DM referirati na neke stvari iz prošlih epizoda, ali pokušat ćemo napraviti to tako da to "nešto" nema velikog i presudnog značaja na avanturu koju gledate. 

 

Još jedna od stvari - pokušati ćemo skratiti epizode. U idealnom slučaju svaka bi trebala biti oko 2 sata, no tu i tamo će se dogotiti neka duža epizoda. No, nadamo se da će to biti samo one najnapetije i kako vas dužina neće obeshrabriti da ih ipak pogledate. 

To bi bilo to. A sad, odaberite avanturu! Ako niste već, podarite nam like i subscribe :) 🙏

D&D AVANTURE - SEZONA 3