SEZONA 1 (2019. - 2020.)

- POČECI -

Počeci snimanja live D&D epizoda. Krenuli smo s čistim audiom, pa počeli u nekom trenutku snimati stol da bi na kraju kulminiralo sa snimanjem svega . Ovdje možete vidjeti cijeli taj put i usput poslušati priču koja se razvila kroz našu igru. 


SEZONA 2 (2020. - 2021.)

- Korona -

Korona je u drugoj sezoni bila u punom jeku i shodno tome prebacili smo se na igranje online. U međuvremenu su neke epizode ostale još i neobjavljene. Radimo na tome da postanu dostupne, iako, s trećom sezonom se promjenilo dosta toga. 
Cast se smanjio i promjenio, a promjenio se i koncept za vaše lakše praćenje. Nauči čovjek ponešto u dvije godine streamanja. 


SEZONA 3 (2021. - 2022.)

- Nova sezona - novi koncept. Novi cast! -

Nova sezona - novi koncept. Novi cast! 
Treća sezona koncipirati će se u kraće D&D avanture. Zamišljeno je da je svaka avantura samostojeća - odnosno, možete ju gledati i pratiti neovisno o ostalim avanturama. Ipak, za one najvjernije, dobra vijest je da su u avanturama (zasad) uvijek isti likovi koji i dalje napreduju i imaju svoju neku pozadinu, a tu su i neki Easter Eggovi kao i overarching priča koja spaja sve te avanture u jednu velik cijelinu.  Svaka avantura bi trebala biti 4 - 7 epizoda (cca! Nikad se ne zna s D&Dom kod Davora xD).